Yedi Karışımlı Kahveyi Denediniz mi?

Yazın Mardin'e giden arkadaşım, Midyat'tan yedi karışımlı kahve almış bana. Tabi ilk fırsatta tadına baktım. Mükemmel bir kahveydi...  İçenin bir daha içmek isteyeceği, hafif ve hoş bir tadı var. Kime yaptıysam bu kahveden nereden aldığımı sordu. Bende tabi ilk fırsatta bir kaç kutu daha sipariş verdim :)



İçinde; Türk kahvesi, Kürk kahvesi,  Süryani kahvesi, damla sakızlı kahve, menengiç kahvesi, special kahve ve kakule kahvesinden oluşan bir karışım.

Bu kahve eminim birçok yerde satılıyordur lakin benim bildiğim tek bir yer var. Mardin/ Midyat Işıklar mah. Cizre yolu Otogar karşında. Türkiye'nden her yerinden sipariş verilebiliyor. Tel: 0482 464 00 90  Sipariş hatları; 0536 580 57 80/ 0505 736 31 29


Yorumlar

  1. Teyzemler geçtiğimiz yıl Mardin gezisinden getirmişti o kadar güzel ki tadı 2 bardak üst üste içmiştim :D şimdi çok canım çekti :)) afiyet olsun

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Evet benim de iki bardak üst üste içmişliğim var. Sağolasınız... :)

      Sil
  2. Hiç deneme fırsatım olmadı ama eminim çok güzeldir.

    YanıtlaSil
  3. hımm denerim taam mardine giden birine sölerim. :)

    bi deee, baksanaa, sen kitap mı yazdın, var mı kitabın, çovuk kitabı mı, bi de varsa sölesene, okurum ki yaa hafi amaa söle amaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Mardin'liyim ama mardine gitmişliğim pek yoktur :) Evet iki kitapta yazmışlığım var. Çocuk kitabı değil malesef. Ama yeğenlerime sözüm var onlar için çocuk kitabı yazacağıma dair. İsmi bile hazır "Hafız Balık" :)) Benim kitaplarım 40'lar kulübü yayınevinde Islama Kırk Hayat ve Osmanlı Ahlakının Kırk Burcu ikisini okuyup fikrini söylersen memnun olurum :)

      Sil
    2. şimdi göç zamanı diye bi dizi var, mardinli aile, bi kere iş için gittim, çok değişik biyer evet, mardinkapııı :) yemekler güzeldi tabii, bi de uzaktan çok görkemli, bi deeee dehlizler vardııı :) ha haa yaz tabiii :) 40'lar kulübü tamam anladım, adını duydum ama bilmiyom yani gördüm sadece aşırı kitap delisi olduğum için :) isimlerini not aldım. elbette okuycam, şöyle yani, önümüzdeki aylar içinde okuycaam ve yazcam tabii keyiflee :) başka blogçu arkadaşlarımız da var kitabı olan onlardan da okuycam, çok sevindiiim duyduğumaaa :) ayrıca, bir ara duyururum daaa başka arkadaşlarımız da duysun de mi, bi sakıncası yoksaaa :) duyurma dersen de duyurmam, okuyunca yazcam zaten o başkaaa :)

      Sil
    3. Hayır ne sakıncası olabilir ki :) Mardin'e gidip görmene çok sevindim. Umarım blogçular olarak bir gezi yaparız oraya :))

      Sil
  4. ay bi deeee, "death wish" adlı kahveyi içseneeee :) bak kahve nasıl bişiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu kahve dünyasında bulabilir miyim?

      Sil
    2. nerde var bilmiyom ama var kafelerde, yani istanbulda kafelerde var ben de içtim bi yerde bi kafede ama nerde hatırlamıyom ama modadaydı işteee modada tam elli tane bu tür kafe oldu yaaa kahve kafee :)

      bi dee, kafa dergide gördüm yorumunu da ondan söledim öyle, kitaptan bloga geçtim dediğin için heee :)

      Sil
    3. Kahve çeşitlerini çok severim ve ilk gittiğim yerde sorucağım :)

      Sil
  5. Çok güzel görünüyor. Sipariş vereyim olmazsa:)

    YanıtlaSil
  6. İçince, tekrar tekrar siparis etmek isteyebilirsiniz :))

    YanıtlaSil
  7. kahveye yeni yeni alışıyorum..damla sakızlı kahve dünyası kahvesi favorim.. belki bunu da denerim..

    YanıtlaSil
  8. Eşimin tayini adıyamana çıkınca ben de buralarda çeşitli kahve tatları denedim.Çok ilginç Batıdayken hiç bu kadar çeşitli kahve olduğunu bilmezdim.Bu kahveyi henüz denemedim.Ama kahve seven biri olarak yoluma çıkarsa mutlaka denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve sevenlerin vazgeçilmezi oluyor bu kahve, şahidim :)

      Sil
  9. Böyle mistik tatları severim. Farklı kahveler içtim ama bunu ilk defa işittim. Mutlaka denemek istiyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

AUZEF Mİ? AÖF Mİ?

Yazımı Kışa Çevirdin (Leyla'm)

Sinead O'Connor